Realisaties

OP MAAT SITEBUILDER

Een volledig op maat gebouwde sitebuilder, waarbij gebruiksgemak centraal staat. Met dit platform is het mogelijk om met slechts enkele klikken een volledige, unieke site op te bouwen. De inhoud van de site kan worden beheerd via een intuïtieve interface. Zo kunnen o.a. fotoalbums, kalenders, bijlagen, links, ... gemakkelijk worden beheerd. Door de modulaire opzet van het project blijft het later steeds mogelijk extra functionaliteit toe te voegen.

Online prijscalculator

Prijscalculators kunnen helpen om jouw klant snel een idee te geven van de prijs van een bepaald product. Wanneer er van je product meerdere modellen of uitvoeringen zijn met bijvoorbeeld verschillende afmetingen, kan het lonen om door middel van een custom tool een prijscalculator weer te geven op je website. Ook kan er na de selectie van een gebruiker een offerte worden gegenereerd en worden verstuurd per mail.

Klant- en mailplatform

Een op maat platform waarin per klant automatische mailings kunnen worden ingesteld. Mails instellen kan via 3 methoden: recursieve mails (bv elke maand, of elke 6 maanden), een geplande mail op een ingesteld tijdstip of een mail die verstuurd wordt na het verstrijken van een ingestelde tijdsperiode (bv. een mail die wordt verstuurd 5 weken na vandaag). Mails kunnen worden opgeslagen en herbruikt.

Online reserverings- en planningstool

Een reserveringstool waar klanten kunnen inloggen en een afspraak kunnen vastleggen. Bij het plannen van een afspraak wordt er rekening gehouden met o.a. verlofdagen, openingsuren, eventuele afwijkende openingsuren en beschikbare plaats. Via de backend van de applicatie kan de sitebeheerder een afdruk nemen van alle geplande afspraken en eventueel gemaakte afspraken wijzigen of annuleren.

Joomla en wordpress plugins

Joomla en Wordpress zijn twee veelgebruikte CMS systemen waarmee relatief eenvoudig websites kunnen worden gebouwd. In sommige gevallen voldoet de standaard functionaliteit niet en is er ook geen bestaande plugin die doet wat je nodig hebt. In zulke gevallen kunnen we instaan voor de ontwikkeling van een op maat component of plugin die gebruikt kan worden op jouw Joomla of Wordpress site.

Contact

Bedankt voor je bericht! We bezorgen je zo spoedig mogelijk een antwoord.